top of page
Auriculares y teclado

ESCOLA ONLINE

Clase de guitarra online

Educació telemàtica

Estudiar telemàticament és una tendència que ha anat agafant molta força els últims anys i el número d'alumnes que es decanten per dur a terme els seus estudis d'aquesta manera creix exponencialment any rera any.

L'aprenentatge online és un model que està revolucionant l'educació i desde Rockschool Lleida estem molt ben preparats per impartir les classes amb alta qualitat de video i audio i amb anys d'experiència fent servir plataformes de videotrucada.

Accessibilitat a la informació

Inscriure't en un curs virtual significa que tindràs al teu abast una varietat de fonts d'informació que et serviran per guiar-te i enriquir els teus coneixements, i és justament aquest gran panorama d'acció un dels pilars fonamentals que determinen la importància de l'educació en línia. Això es tradueix a què per exemple, podràs descarregar i revisar les vegades que vulguis tot el material treballat siguis on siguis i podràs marcar el teu propi ritme d'aprenentatge. A diferència de la formació presencial, la llibertat d'horaris que brinda la formació telemàtica és altament beneficiosa per aquells alumnes que tenen per exemple, càrregues familiars o simplement horaris molt amplis.
 

COVID

La crisi sanitària de la COVID ha modificat per complet la manera de relacionar-nos i els alumnes que fan els cursos presencials són els més afectats pel canvi brutal de rutina que suposa estar confinat. Des de Rockschool Lleida som ben conscients de la necessitat de no truncar l'ensenyament i tan aviat com es comunica el confinament d'un alumne el seu curs passa a ser telemàtic el temps que calgui fins que torni a la normalitat.

Online Guitar Class
bottom of page