top of page
Per què venir a la Rockschool?

Rockschool Lleida és un centre d'estudis musicals creat per professionals en actiu del sector. És un valor que té una gran importància per com entenem l'ensenyança musical, ja que creiem fermament que per a formar petits músics és requisit indispensable ser professor i músic al mateix temps.

Això es tradueix en el fet que els professors i professores de la Rockschool Lleida no ensenyem només d'oïda, com si fóssim el professor que ho sap tot assegut a la cadira, sinó que l'alumne escolta, sent, mira i observa com el professor/a interpreta el seu exercici o estudi abans de fer-lo ell mateix. D'aquesta manera, se li explica amb detall com treballar les diferents seccions i com abordar les parts més difícils.

Tocar és l'eina més poderosa que té un professor de música per despertar l'interès d'un alumne.

Muchacha que juega el piano para princip
Clases de guitarra
Practicando el violín
Clase de musica
Chica con maestro de flauta
Profesor y alumno en la lección de piano

D'altra banda, estem veient com moltes escoles de música fan els seus concerts amb música gravada per altres. A Rockschool Lleida entenem que un concert és un concert i l'ús de música gravada no forma part de la nostra filosofia d'ensenyar a un futur músic; ni tan sols per acompanyar als més menuts del centre.

Si alguna vegada fem servir gravacions a causa de la logística de l'esdeveniment, aquestes estaran fetes íntegrament a Rockschool Lleida per professors i alumnes.

 


Per què estudiar música a la Rockschool Lleida?

  • Perquè som un centre oficial i acreditat RSL.

  • Perquè no ens conformem en ensenyar-te; t'acompanyem i guiem en el teu estudi.

  • Perquè som músics amb anys d'experiència en l'àmbit docent.

  • Perquè tenim una metodologia pròpia en la que incorporem la potent estructura de Rockschool.

  • Perquè fiquem a la teva disposició unes instal·lacions molt ben equipades i amb el material necessari perquè desenvolupis el teu coneixement fàcilment.

  • Perquè l'experiència professional del nostre equip docent ensenya la realitat del músic i no únicament la teoria del manual.

  • Perquè els concerts són concerts, i no entenem que es facin servir gravacions.

  • Perquè som un centre totalment pensat i creat per gent que es mou amb passió per la música.

RSL - Norton York (catala).png
bottom of page