top of page
IMG_0081.jpeg

 L'ESCOLA DE MÚSICA 

Presentació

 

Estant a l’avantguarda de la indústria musical durant més de trenta anys, RSL va ser fundada a Londres per Norton York i Simon Pitt l’any 1991 amb el somni de canviar el panorama de l’educació musical reglada, convertint-se en la primera alternativa viable a l’oferta tradicional d’ensenyaments musicals a Gran Bretanya.

La Primera Nota

 

Rockschool Lleida neix a Alpicat al gener de 2022 fruit de les inquietuds del seu fundador per intentar transmetre la seva passió per la música als seus alumnes i fer un pas més enllà en l'oferta del Segrià, facilitant els estudis de música realment moderna com el pop, rock, blues, reggae, soul, funk i metal, sense deixar de banda el jazz i la clàssica en totes les seves formes.

Ensenyament en Harmonia

 

A la nostra escola podràs aprendre a través d'un programa pedagògic propi en el qual incorporem la potent estructura de RSL i en la que donem prioritat a què l'alumne gaudeixi del viatge d'aprendre a tocar un instrument de la mà de professors amb anys d'experiència en l'àmbit docent i que són músics en actiu en les seves respectives bandes.
Ensenyar tocant és la manera més poderosa perquè l'alumne creï un vincle sòlid amb la música.

El Futur Sona Bé

Tot just acabem d'iniciar aquesta nova etapa, però no deixem de treballar cada dia per aconseguir que el futur de l'escola soni millor...

bottom of page