top of page
GME 3.jpg

TITULACIONS RSL

RSL es va crear amb l'objectiu de proporcionar titulacions innovadores i contemporànies per a la música i les arts. Estant a l'avantguarda de la indústria durant més de 25 anys, les nostres titulacions inclouen Exàmens de Música per Graus Rockschool, i Diplomes Professionals.

Ens enorgullim d'oferir les titulacions acadèmicament més rigoroses i rellevants per a la indústria, dissenyades per a fer costat als aspirants a artistes.

Som el proveïdor líder d'exàmens de Pop i Rock a nivell mundial i estem dedicats a oferir titulacions dirigides a desenvolupar i expandir el teu talent musical.

Una progressió natural del sistema de graus de RSL, els Diplomes d'Ensenyament, Interpretació i Empresa Creativa han estat dissenyats exclusivament per a acreditar a tots els aspirants a professionals que treballen en una carrera en la indústria creativa. Aquests Diplomes Professionals són títols de nivell universitari que poden estudiar-se com a preparació per a cursos de llicenciatura i són una excel·lent qualificació complementària per als estudiants d'últim curs.

Tant si els estudiants estan fent els seus primers passos amb el seu instrument com si estan avançant cap a una educació superior, un títol de Rockschool no sols millorarà la seva capacitat de tocar, sinó que ampliarà la seva competència tècnica i els donarà una sòlida comprensió de la teoria musical, tot això mentre aprenen amb alguns dels temes més emblemàtics del món de la música popular.

Els Diplomes Professionals de Rockschool ofereixen una titulació per als professionals de la indústria creativa, ja sigui actuant, ensenyant o formant part d'una empresa.

LEXITESALETEVESMANS.jpg

Dos nivells de titulació recolzen aquests diplomes, que es corresponen en el marc per a les titulacions del Regne Unit amb el nivell d'estudis d'una llicenciatura.

A Espanya, els Diplomes Level 4 i Level 6 també tenen la seva correspondència amb els nivells de MECES, Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior i el Marc Europeu de Qualificacions.

bottom of page