top of page

ADMISIONS

Si has arribat fins aquí, ens emociona saber que estàs considerant unir-te a la nostra família musical, aquí a Rockschool.

El teu entusiasme per la música és el que fa que aquesta comunitat sigui tan vibrant i única i ens agradarà molt tenir-te entre nosaltres.

Benvingut! Benvinguda!

Informació

El procés d'inscripció és senzill i està dissenyat per assegurar que comencis a gaudir de les teves lliçons el més aviat possible. Aquí tens els passos a seguir per completar la teva inscripció:

  1. Descarrega i Omple la Matrícula: Comença descarregant el formulari de matrícula en format PDF des del nostre lloc web. Aquest formulari és molt important, ja que et permetrà seleccionar els cursos que desitges i proporcionar-nos detalls importants com el teu horari preferit i els dies que et van millor.

  2. Selecció de Cursos i Detalls: A l'apartat de "Matrícula" podràs seleccionar els cursos que millor s'ajustin als teus gustos i al teu nivell d'experiència. Això ens ajudarà a organitzar les teves lliçons d'acord amb les teves necessitats.

  3. Envia la Matrícula Amb les Teves Dades: Un cop hagis omplert el formulari de matrícula amb totes les teves dades i detalls de cursos, envia'ns-el mitjançant el correu electrònic proporcionat a la pàgina de contacte. Les teves dades són totalment confidencials i utilitzades exclusivament per processar la teva inscripció.

  4. Realitza el Pagament de la Matrícula: Per completar la teva inscripció, realitza el pagament de la matrícula mitjançant un ingrés bancari utilitzant les dades bancàries proporcionades al document de matrícula. Aquest pagament oficialitzarà la teva participació a Rockschool.

  5. Benvinguda a Rockschool: Un cop rebuda la teva matrícula i el pagament, et donarem la benvinguda oficial a la comunitat Rockschool. Rebràs tota la informació sobre el teu professor, el calendari de lliçons i altres detalls rellevants per començar la teva aventura musical.

Matrícula

Estem desitjant començar a treballar junts en el teu viatge musical.

Prepara't per créixer com a músic, conèixer amics amb passions similars i explorar les meravelloses oportunitats que Rockschool té per oferir.

Si tens alguna pregunta durant el procés d'inscripció, no dubtis a contactar amb el nostre equip. 

BAIXA'T LA MATRÍCULA

ENVIA-LA A FENT CLICK AQUÍ:

CONTACTE

Telèfon: 973 186 250

eMail: info@rockschoollleida.com

Fes click aquí si ens vols enviar un whatsapp:

logo whatsapp

VIDEO EXPLICATIU

guitarra electrica
bottom of page