top of page
Raedy para llevar a cabo

Per què venir a Rockschool?

Si estàs buscant un lloc on la passió per la música es fusiona amb una educació de qualitat, Rockschool Lleida és l'elecció perfecta per a tu. Volem compartir amb tu algunes raons convenients perquè consideris unir-te a la nostra comunitat musical.

Concierto público en directo

  • Perquè som un centre oficial i acreditat RSL.

  • Perquè no ens conformem en ensenyar-te; t'acompanyem i guiem en el teu estudi.

  • Perquè som músics amb anys d'experiència en l'àmbit docent.

  • Perquè tenim una metodologia pròpia en la que incorporem la potent estructura de Rockschool.

  • Perquè fiquem a la teva disposició unes instal·lacions ben equipades i amb el material necessari perquè desenvolupis el teu coneixement fàcilment.

  • Perquè l'experiència professional del nostre equip docent ensenya la realitat del músic i no únicament la teoria.

  • Perquè som un centre totalment pensat i creat per gent que es mou amb passió per la música.

Despertant Passions Musicals amb Professionals en Actiu

Rockschool Lleida és un centre d'estudis musicals creat per professionals en actiu del sector. Aquest valor és fonamental per a nosaltres, ja que creiem fermament que l'ensenyament musical de qualitat requereix que els professors siguin músics en exercici.

Això significa que els nostres professors no només ensenyen de manera teòrica. Més aviat, els alumnes tenen l'oportunitat d'escoltar, sentir, observar i aprendre de primera mà com els professors interpreten exercicis i estudis abans que els mateixos alumnes els realitzin. Aquest enfocament proporciona una comprensió detallada de com treballar cada secció i com abordar les parts més complexes.

Creiem que tocar és l'eina més poderosa per despertar l'interès dels alumnes, i a la Rockschool Lleida, aquesta passió per la música és el motor del nostre enfocament educatiu.

RSL - Norton York (catala).png.webp
bottom of page