top of page

POLÍTICA DE PRIVACITAT I GALETES

**Política de Privacitat i Galetes**

 

Aquesta Política de Privacitat i Galetes descriu com Rockschool Lleida recopila, utilitza i protegeix la informació personal que ens proporciones quan utilitzes el nostre lloc web. La teva privacitat és important per a nosaltres, i ens comprometem a mantenir i protegir les teves dades personals.

 

**Informació Personal Recopilada**

 

En utilitzar el nostre lloc web, és possible que recopilem informació personal que proporciones voluntàriament, com el teu nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon. Aquesta informació s'utilitza per respondre a les teves consultes, processar inscripcions a cursos i mantenir una comunicació efectiva amb tu.

 

**Ús de la Informació**

 

Utilitzem la informació personal recopilada per als següents propòsits:

 

- Processar inscripcions a cursos i gestionar la teva participació a l'Escola.

- Respondre a les teves consultes i proporcionar-te la informació que sol·licites.

- Enviar comunicacions sobre novetats, esdeveniments i promocions relacionades amb el centre, si dones el teu consentiment per a això.

- Millorar el nostre lloc web i serveis mitjançant l'anàlisi de la informació recopilada.

 

**Galetes i Tecnologies Similars**

 

El nostre lloc web pot utilitzar galetes i tecnologies similars per recopilar informació sobre la teva navegació i preferències en línia. Aquestes galetes ens ajuden a oferir-te una experiència personalitzada i millorar els nostres serveis. Pots ajustar la configuració de galetes al teu navegador per acceptar o rebutjar les galetes.

 

**Divulgació a Tercers**

 

No compartirem la teva informació personal amb tercers sense el teu consentiment, excepte en situacions on sigui necessari per complir amb requisits legals o regulacions.

 

**Seguretat de les Dades**

 

Prenem mesures de seguretat per protegir la teva informació personal contra l'accés no autoritzat, pèrdua o divulgació. No obstant això, tingues en compte que cap mètode de transmissió de dades per Internet és completament segur.

 

**Els Teus Drets**

 

Tens dret a accedir, corregir i esborrar la informació personal que hem recopilat sobre tu. Si desitges exercir els teus drets o tens preguntes sobre la nostra Política de Privacitat, no dubtis a contactar-nos.

 

**Canvis en la Política**

 

Podem actualitzar aquesta Política de Privacitat de tant en tant per reflectir canvis en les nostres pràctiques de recopilació i ús d'informació. Et recomanem revisar aquesta pàgina de tant en tant per estar informat sobre les actualitzacions.

 

En utilitzar el nostre lloc web, acceptes els termes d'aquesta Política de Privacitat i Galetes. Si no estàs d'acord amb aquests termes, et preguem que no utilitzis el nostre lloc.

 

Si tens alguna pregunta o preocupació sobre la nostra Política de Privacitat i Galetes, si us plau contacta'ns a través de info@rockschoollleida.com.

 

Data de darrera actualització: 20 d'agost de 2023

bottom of page