top of page

Treballa a la rockschool

Comparteix la Teva Passió per la Música amb Futurs Músics

 

Desitgem que estiguis llegint això perquè estàs motivat a guiar i inspirar la pròxima generació de músics. A Rockschool, el nostre compromís és proporcionar-te les eines i els recursos d'ensenyament perquè puguis fer exactament això. Si tens una veritable passió per la música i la docència, t'encoratgem a unir-te a la nostra comunitat de professors.

El que T'oferim:

Programa basat en Graus: Els nostres materials per graus han demostrat mantenir als estudiants immersos en l'aprenentatge, oferint-te l'oportunitat de guiar-los en el camí cap a la mestria musical.

Desenvolupa el Teu Talent: Formar part del nostre equip significa obrir-te a noves oportunitats per desenvolupar el teu propi talent i creixement professional en l'àmbit de l'educació musical.

Suport Personalitzat: T'oferim un programa de formació integral per al teu creixement com a educador musical, així com suport personalitzat en cada pas del teu camí.

Valors i Comunitat: Ser part de Rockschool significa incorporar els valors centrals de la nostra institució en la teva tasca, i unir-te a una xarxa educativa dinàmica a nivell internacional.

El Que Busquem:

 

Passió per la Música: Si tens una autèntica passió per la música i creus en el seu poder per inspirar i canviar vides, ets el tipus de persona que estem buscant.

Compromís Amb l'Ensenyament: Valorem el compromís i la dedicació en la transmissió del coneixement musical als alumnes i en el seu desenvolupament.

Creativitat i Empatia: Busquem educadors creatius que puguin connectar amb els estudiants de manera empàtica, fomentant la seva creixent passió per la música.

 

Unir-te a l'equip de Rockschool Lleida és més que una feina; és una oportunitat per formar part d'una comunitat apassionada que té com a objectiu comú inspirar i educar a través de la música.

 

Si vols formar part del viatge musical dels nostres futurs músics i fer créixer la teva carrera com a educador musical, esperem saber de tu. Contacta'ns per obtenir més informació i explorar com la teva passió pot encaixar en la nostra missió educativa.

bottom of page