top of page
IMG_4171_Facetune_14-07-2021-11-27-01.jpg

Percepció
Expressió
Creativitat
Interacció
Compartir 
Participar
Divertir-se

RSL - rockschool®

Benvinguts a Rockschool Lleida:

La Teva Aventura Musical

 

Amb més de trenta anys d'experiència a l'avantguarda de la indústria musical, Rockschool va ser fundada a Londres l'any 1991 per Norton York i Simon Pitt. Va sorgir amb el somni de revolucionar l'educació musical reglada, oferint una alternativa fresca i vibrant a l'oferta tradicional d'ensenyaments musicals a Gran Bretanya.

A dia d'avui, amb presència en més de quaranta països i en sis continents, aquesta passió per l'educació musical innovadora ens ha portat ara fins a Lleida. El nostre objectiu és transmetre la passió per la música als nostres alumnes i elevar l'estàndard de l'educació musical. Volem oferir una formació musical autènticament moderna, abraçant gèneres com el pop, rock, blues, reggae, soul, funk i metal, sense deixar de banda la tradició del jazz i la música clàssica en totes les seves formes.

Rockschool Lleida

Rockschool Lleida és molt més que un centre d'estudis musicals. Som una comunitat de professionals actius del sector que creiem en l'educació musical com una passió compartida. Entenem profundament que per a formar músics veritables, és essencial ser músic i professor al mateix temps. Això significa que els nostres professors no només ensenyen a través dels llibres, sinó que et guien amb les seves pròpies interpretacions, mostrant-te com es toquen els exercicis i els estudis abans que els toquis tu mateix.

A Rockschool Lleida, creiem que tocar és la eina més potent per despertar la passió i l'interès dels nostres alumnes. La música és la nostra inspiració i la teva passió és el nostre combustible. Et convidem a unir-te a la nostra comunitat musical i viure una experiència d'aprenentatge que no només et formarà com a músic, sinó que també et connectarà amb una xarxa de persones apassionades que comparteixen el teu amor per la música.

La teva passió per la música mereix la millor educació possible, i estem aquí per fer-ho realitat.

IMG_0615.heic
bottom of page