top of page
  • Foto del escritorRockschool Lleida

Benvinguts al Nou Curs 2023-24 de la Rockschool Lleida!


Alumnes de la rockschool lleida
Alumnes de la rockschool lleida


Ei, companys i futurs rockstars!


Si estàs llegint aquest missatge, ets al lloc perfecte per aprofundir en el món de la música com mai abans ho has fet, a la comunitat Rockschool. Ens n'alegrem molt de donar-te la benvinguda! Estem emocionats per compartir tot el que estem preparant aquest nou curs.


Nova Web en Construcció!

Estem treballant sense parar per oferir-te una plataforma en línia que estigui a l'altura de la teva passió per la música. La nova web de Rockschool serà el teu punt de trobada amb un món ric en cursos, recursos i oportunitats musicals. Tot i que estem ajustant els detalls finals, ben aviat tindràs a la teva disposició una experiència digital moderna i amigable.


Preparat pel Nou Curs!

El 4 de setembre marcarà l'inici d'un nou capítol en el teu viatge musical. El nostre proper curs és com una partitura en blanc, esperant ser omplerta amb les teves aspiracions i passió per la música. Tant si ets principiant com músic experimentat, tenim una varietat de cursos per satisfer les teves metes.


Vols Formar-ne Part? És el Moment!

Si estàs preparat per donar vida als teus somnis musicals, aquest és el moment d'unir-te a la família Rockschool. El procés d'inscripció és tan senzill com tocar una nota ben afinada, permetent-te personalitzar la teva experiència musical. Des de la selecció de cursos fins a la configuració dels horaris, farem tot el possible perquè la teva participació a Rockschool sigui única i personalitzada.


Com Començar?

1. Descarrega el formulari d'inscripció des del nostre lloc web i omple'l amb les teves dades.

2. Tria els cursos que t'inspirin i proporciona les preferències d'horari que millor et vagin.

3. Envia el formulari i el comprobant de pagament de matrícula.


Uneix-te a la Família Rockschool

A Rockschool, no només adquireixes coneixements musicals, sinó que també et convertiràs en part d'una comunitat apassionada! Aquí podràs conèixer altres músics amb les mateixes idees, col·laborar en projectes emocionants i gaudir d'un ambient on la creativitat i la música no coneixen fronteres.


Si tens qualsevol pregunta o necessites assistència durant el procés d'inscripció, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip d'atenció al client. Estem aquí per ajudar-te.


Prepara't per a una aventura musical que et farà vibrar! El 4 de setembre s'apropa ràpidament i et convidem a ser part d'un nou inici a Rockschool.DEIXA QUE LA NOSTRA PASSIÓ PER LA MÚSICA T'ENAMORI!


Amb entusiasme,

L'Equip de la Rockschool

61 visualizaciones0 comentarios

Commenti


bottom of page